Волимо да кажемо да се глава нашег бренда налази на тромеђи Швајцарске, Немачке и Француске, где је и основан. Ту су рођене прве идеје и дизајни. Наше срце је у Босни и Херцеговини. Овде се наше ципеле праве од најквалитетнијих природних материјала. Из наше фабрике стигле су до најудаљенијих крајева света и обрадовали многе купце.

P.S. Нашу колекцију женске обуће можете пронаћи на Lovidovi Shoes.

Из наше радионице директно до вашег прага.

Наша мала фабрика налази се у нашој домовини Босни и Херцеговини, где генерацијама постоји дуга традиција обућарства. Коришћењем друштвених мрежа и е-трговине можемо искључити посреднике и приближити вам наше мајсторе.” - Ана и Бојан, оснивачи

Посебно за вас.

Све наше ципеле су направљене по поруџбини. Након поруџбине ципеле ће бити ручно израђене специјално за Вас и достављене на Вашу адресу у року од око 20 радних дана. Са таквом организацијом, смањујемо отпад и штитимо животну средину.

Одржива производња.

Уз друштвено одговорну производњу, транспарентне услове рада и еколошки прихватљиве природне материјале израђујемо ципеле највишег квалитета. Свака наша обућа прати стару традицију израде.

Посебно искуство.

Једина ствар која нас инспирише више од наших производа су људи који их носе. Без обзира да ли имате питање, коментар или посебан захтев, наш тим је ту за вас!

Е-маил: support@kuvet.eu