Из наше радионице директно до вашег прага.

Наша мала фабрика налази се у нашој домовини Босни и Херцеговини, где генерацијама постоји дуга традиција обућарства. Коришћењем друштвених мрежа и е-трговине можемо искључити посреднике и приближити вам наше мајсторе.” - Ана и Бојан, оснивачи

Посебно за вас.

Све наше ципеле су направљене по поруџбини. Након поруџбине ципеле ће бити ручно израђене специјално за Вас и достављене на Вашу адресу у року од 3-4 недеље. Са таквом организацијом, смањујемо отпад и штитимо животну средину.

Одржива производња.

Уз друштвено одговорну производњу, транспарентне услове рада и еколошки прихватљиве природне материјале израђујемо ципеле највишег квалитета. Свака наша обућа прати стару традицију израде.

Наш концепт ПРЕПРОДАЈЕ.

Сваки нови Кувет модел је доступан унапред уз попуст од 30%. Наручивањем унапред доприносите одрживој производњи омогућавајући нам да набавимо одговарајућу количину материјала и смањимо непотребан отпад током производње. Након претпродаје, модели су доступни у нашем стандардном асортиману.

Посебно искуство.

Једина ствар која нас инспирише више од наших производа су људи који их носе. Без обзира да ли имате питање, коментар или посебан захтев, наш тим је ту за вас!

Тел (WhatsАpp): +385 92 407 13 51

Е-маил: support@kuvet.eu